Over Joy

Joy Woelders is geboren in Groningen en woonachtig in het mooie Hardenberg.

Joy is een een echte entertainer met een eigen stijl en bekend om zijn panter kledinglook op het podium.

Ben jij opzoek naar een zanger die net even wat extra brengt om jouw feest te laten slagen ?

Kies dan voor Joy Woelders, Joy zingt tijdens zijn optredens de grootste Nederlandse hits en laat natuurlijk ook zijn eigen repertoire horen.

Met nummers als “Dit is de man” “Het wordt weer zo’n dag”  “Voel het diep van binnen” ”Deze panter” kreeg Joy veel airplay op de landelijke radio. 

Joy heeft de afgelopen jaren op mooie podiums mogen staan. Zo mocht hij al meermaals optreden op het Mega Piraten festijn stond hij op het Truckstar Festival en mocht hij de RADIONL zomertour afsluiten in Assen op de Brink tijdens de Dutch TT. Elk optreden wordt goed voorbereid en daarom kan je Joy dan ook voor elke gelegenheid boeken. 

Naast de optredens door het hele land organiseert Joy ook elk jaar een eigen concert in zijn woonplaats Hardenberg. Deze concerten zijn elke keer een groot succes en telkens weer volledig uitverkocht. Joy is dan ook een artiest die 1 is met publiek.

Joy heeft de afgelopen jaren op mooie podiums mogen staan. Zo mocht hij onder andere optreden bij het Truckstar Festival en mocht hij de RADIONL zomertour afsluiten in Assen op de Brink tijdens de Dutch TT.

Daarnaast mocht hij ook nog staan bij de Unity NL On-Tour Show en bij het Mega Piraten Festijn. Naast de optredens door het hele land organiseert Joy ook elk jaar een eigen concert in zijn woonplaats Hardenberg. Deze concerten zijn elke keer een groot succes en telkens weer volledig uitverkocht. Joy is dan ook een artiest die 1 is met publiek en beschikt over de gun factor bij veel fans en mensen uit het artiesten vak.

Kortom een artiest die graag gezien en gehoord word. Taeke Wouda, DJ van RADIONL, betitelde hem als een aanstormend talent waar Nederland nog veel van zal gaan horen.