Over Joy

Joy Woelders is geboren in Groningen en woonachtig in het mooie Hardenberg. Joy kan niet wachten om Nederland te laten dansen op zijn eigen repertoire tijdens zijn live optredens in het land!

Met nummers zoals: “Bedankt dat jij er bent“, “Ik wil nu met je dansen“, “Bella Donna” en de klapper van 2020 “Het wordt weer zo’n dag”  is deze gezellige, spontane zanger een veel gevraagde artiest geworden.

Joy heeft de afgelopen jaren op mooie podiums mogen staan. Zo mocht hij onder andere optreden bij het Truckstar Festival en mocht hij de RADIONL zomertour afsluiten in Assen op de Brink tijdens de Dutch TT.

Daarnaast mocht hij ook nog staan bij de Unity NL On-Tour Show en bij het Mega Piraten Festijn. Naast de optredens door het hele land organiseert Joy ook elk jaar een eigen concert in zijn woonplaats Hardenberg. Deze concerten zijn elke keer een groot succes en telkens weer volledig uitverkocht. Joy is dan ook een artiest die 1 is met publiek en beschikt over de gun factor bij veel fans en mensen uit het artiesten vak.

Kortom een artiest die graag gezien en gehoord word. Taeke Wouda, DJ van RADIONL, betitelde hem als een aanstormend talent waar Nederland nog veel van zal gaan horen.